Valentinsaften i Mogens Dahl Koncertsal

Dette event har fundet sted. Se kommende events her

Velkommen til en sansemættet aften i romantikkens tegn!
Ved dette eksklusive arrangement indbydes vore gæster til en aften med store musikoplevelser, en lækker fire-retters festmiddag med gode vine og til sidst dansegulv og jazz-lounge med en sprudlende cocktailbar.
Mogens Dahl Kammerkor præsenterer, sammen med pianisterne Christian Westergaard og Rikke Sandberg, konferencier Jacob Beck samt udvalgte solister, komponisten Johannes Brahms’ vidunderlige ’Liebeslieder’. Hvad kunne vel være mere passende til en Valentins-aften end en sangcyklus, der står som den ultimative besyngelse af den romantiske kærlighed?
Smægtende, klangskønne og lejlighedsvis ironiske tegner de i en svævende let valsetakt billedet af den unge såvel som modne kærligheds veje og vildveje.
Foruden Brahms byder aftenens musikalske indslag også på bl.a. Roberts Burns’ længelsfulde My Luve’s Like a Red, Red Rose og de populære og humoristiske Cabaretsange af Benjamin Britten og Arnold Schönberg.
Efter middagen åbner baren og dansegulvet indtages. Husets egen jazz-trio (Magnus Hjorth,  Kristin Korb og Henrik Holst) spiller dansevenlige, romantiske klassikere som ’If I fall in love’, ’This can’t be love’ og naturligvis den vidunderlige ’My Funny Valentine’ – udødeliggjort af den unge Chet Baker.
Indeholdt i prisen er både festmiddag og musik – begge dele serveret med kærlighed og smil. Drikkevarer kan købes i baren, som er åben allerede fra kl. 18.00.

PROGRAM
Fire-retters festmiddag bestående af:
Skagensrejer, grillet pimentos og sprængt andehjerte med sprød chips serveret med nybagt surdejsbrød
Stenbiderrogn med couscous, saltet agurk, syrnet creme med dild og knasende ristet rugmalt serveret med nybagt surdejsbrød
Dansk kalvemørbrad, braiseret med salvie og hvidvin Stampede Vildmosekartofler med nye løg, smør og citrontimian Sprød bagt gulerod med engsyre og spæde grønkålsblade vinaigrette med persille og æbleeddike
Bagt pære, creme med Tahitivanilje og moscovadosukker, og bitter chokoladesauce på Valrhona med karamelliseret hjertebrødscrouton og mandelkrokant
Musik af bl.a. Brahms, Lehar, Britten og Schönberg
Mogens Dahl Kammerkor
Dirigent: Mogens Dahl
Christian Westergaard, piano
Rikke Sandberg, piano
Jacob Beck, konferencier
Husets jazztrio