The Passion of St John. Radiotransmission

Dette event har fundet sted. Se kommende events her

Det er med stolthed at Mogens Dahl Kammerkor i påskeugen kan præsentere en gribende smuk nyfortolkning af påskens evige drama: En Johannespassion anno 2016. Værket er skabt i et tæt samarbejde mellem den verdensberømte svenske komponist Sven-David Sandström og Mogens Dahl Kammerkors kunstneriske rådgiver, Jakob Holtze, som har sammensat librettoen.
Kammerkoret uropfører Johannespassionen i Konzerthaus Berlin og ved åbningskoncerten under Bach Wochen i Erfurt og har hele stjernebesætningen med til den danske uropførelse i København.
TILBLIVELSEN AF VÆRKET
Koret har gennem længere tid haft den svenske komponist Sven-David Sandström som ’composer in residence’. Dette samarbejde fortsatte med inddragelse af den danske tekstforfatter Jakob Holtze med det mål at skabe en nyfortolkning af den kristne grundfortælling udtrykt i moderne og vedkommende vokalkunst.
Det nye værk bygger på en af de bærende piller i europæisk idé- og musikhistorie, men er samtidig dybt rodfæstet i dansk vokaltradition. Gennem sin anvendelse af både dansk og engelsk poesi bliver værket en brobyggende manifestation af Danmarks samspil med sin omverden.
HENT PROGRAMHÆFTE MED LIBRETTO HER:
The Passion of St John

Program og medvirkende:
Sven-David Sandström / Jakob Holtze:
The Passion of St John
Mogens Dahl Kammerkor
Daniel Carlsson, kontratenor (SE)
Lars Møller, baryton (DK)
Jens Bjørn-Larsen, tuba (DK)
Brooklyn Rider Kvartetten (New York)
Mogens Dahl, dirigent (DK)
HENT PROGRAMHÆFTE MED LIBRETTO HER:
The Passion of St John